От края на 2013 година Крис Еър е Генерален Агент по Продажбите и търговско представяне на авиокомпания Ukraine International Airlines за България.

Ukraine International Airlines (UIA) е водещата Украинска авиокомпания, основана през 1992. Днес UIA е 100% частна компания.

Основният приоритет на UIA primary е да осигури безопасен и надежден транспорт на пътници и карго. Флотът на UIA се състои от 35 съвременни самолета: за средни разстояния – Боинг 737 (включая и един карго вариант 737-300F), за средни разстояния - Ембраер-190 и за дълги разстояния – Боинг 767. Главното базово летище за UIA е Киев Boryspil International Airport (KBP).

Безопасността е абсолютен приоритет на UIA. Ukraine International Airlines е първата авиокомпания в страните от ОНД, която е получила признание за да получи от IATA Сетификат за Одит за експлоатационна безопасност (IOSA) и е била включена в регистъра на IOSA. Програмата на IOSA e международно призната и приета система за оценяване, предназначена да оценява системите за управление и контрол на експлоатацията на дадена авиокомпания. През 2011, UIA успешно премина Одит на IATA за експлоатационна безопасност и получи четвъртия си IOSA сертификат. Авиокомпанията се гордее, че стандартите й за експлоатация и безопасност са напълно отговарящи на световните изисквания.

Днес UIA е авиокомпания с модерна мрежа от вътрешни и международни полети, свъзваща Украйна с десетки столици и ключови трансферни пунктове в Европа, САЩ, страните от ОНД, Азия и Близкия Изток.

Авиокомпанията постоянно разширява географското си карта на опериране, главно чрез многобройни интерлайн договори с водещи авиокомпании по света. Днес UIA изпълнява 1100 международни и вътрешни полети на седмица, а до над 3000 дестинации предлага удобни връзки по света на конкурентни цени.

За превозването на различни видове карго, UIA предлага богати възможности по своите редовни полети, както и с нейния карго Боинг 737-300F. За да посрещне нуждите на всеки от своите клиенти, UIA е въвела пълен пакет от карго услуги, включващи следните 6 решения: Навременно, Внимателно, Свежо, Живо, Ценно и Икономично.

Авиокомпанията е призната за един от най-ефективните и сигурни партньори за чартърни полети. Проучването на Украинските Туристически Агенции и Асоциацията на Украинските Журналисти отново и отново награждават UIA със следните номинации: ‘Най-продаваната авиокомпания в Украйна’, ‘Най-добрата Украинска авиокомпания’, ‘Най-добър Украински въздушен превозвач’ и други.

 

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.