Eкипът на КРИС Еър (CHRISS Air) бе обявен за Генерален Агент по Продажбите и търговско представяне на авиокомпания flydubai за България.

За flydubai:
"Виждането и усилията на Правителството превърнаха Дубай в глобален център за авиация, търговия и туризъм. Създадена за да подкрепи развиващите се Дубайски търговски и туристически сектори, амбицията и успеха на flydubai въплъщават духа на града, който те представят. В кратката си история, flydubai затвърди своето място в региона. Тя отвори нови пазари, допринесе за увеличения туризъм в Дубай и даде голям принос към разрастването и свързаността на Дубайския авиационен хъб."
Негово височество Шейх Ахмед бин Саид Ал Мактум, Президент на flydubai

Когато flydubai започна оперирането си през 2009 целта на компанията беше да превози повече хора, до повече дестинации, по-често. Сега, през 2014, авиокомпанията оперира до повече от 83 дестинации, с нови градове присъединяващи се към нейната мрежа постоянно. Само през 2013, flydubai е превозила повече от 6.82 милиона пътници и сега е втория по големина превозвач по брой превозени пътници, опериращи от Dubai International airport.
Способността на авиокомпанията да посреща разнообразните нужди на своите бизнес пътници и туристи с достъпни и надеждни услуги стои в основата на нейното изграждане; това е бизнес модел изграден около способността на компанията да бъде активна и гъвкава и това е помогнало да се промени начина на пътуване на хората в региона, създавайки свободнo преминаване за търговия и туризъм.
Авиокомпанията остава посветена да предлага на пътниците си удобни и надеждни услуги както и ненадминато обслужване на борда. От първия си ден, flydubai е решена да предостави уникално преживяване на пътниците си - авиокомпанията вече се обособила чрез предлагането на своя съществуващ продукт, който ще продължи да се развива, тъй като е фокусиран да надминава очакванията на пътниците на борда.
Екипът на авиокомпанията осъзнава очакванията, които са били поствени пред компанията, носейки името Дубай, така че ще продължи да води обновяването на продукта си към посрещане на нуждите на клиентите си.
На авиоизложението във Фарнбъро през 2008, flydubai даде заявка за 50 броя Боинг 737-800 с конфигурация на седалките - 12 бизнес класа и 162 икономическа класа. Компанията е избрала този тип самолет поради неговата пригодност за много чести полети в географския си обсег: самолетът е тих, надежден, има много добра история на безопасност и впечатляваща ефикасност по отношение на горивото. Този подход към покупката на самолетите позволява flydubai днес да поддържа един от най-младите флоти във въздуха и допринася за успеха на бизнес модела на авиокомпанията, който е изграден на принципите на поддържане на ниски разходи при увеличаваща се ефективност.
Днес flydubai има повече от 2,250 служители от 99 страни, с флота от 43 опериращи самолета и други 111 самолета поръчани за доставка през следващите години. flydubai продължава да увеличава търсенето на пътуванията до дестинации в радиуса на петчасов полет от Дубай. Възползвайки се от ефикасността на Дубай като хъб, авиокомпнията откри свои въздушни линии до необслужвани преди това пазари в страните от Персийския залив, Близкия Изток, Югоизточна Европа, Русия, Украйна, Централна Азия, Индия и Севрна и Източна Африка.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.