Подаръчен ваучер

Подаръчните ваучери за пътуване са една чудесна идея за подарък независимо от повода - за рожден или имен ден, за сватба или годишнина, за поощрение на най-добрите и лоялни сътрудници, като романтичен жест към любим човек и много други, поводи винаги има. 

Можете да изберете:

  • Подаръчен ваучер за определена стойност – този вид ваучер е на стойност, посочена от Вас. С него Вие предоставяте възможността на човека, на който го подарявате, да избере сам своя подарък – самолетен  билет, хотелско настаняване, круиз или почивка за стойността, посочена от Вас.
  • Подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга - При този ваучер Вие определяте датите, продължителността на престоя, дестинацията, хотела, базата на настаняване, брой хора, вида на помещението, в което ще бъдат настанени и услугите, които ще ползват гостите. Валидността на ваучера е за избраните дати и конкретната резервация. 

Дизайнът на ваучера е индивидуален, зависи от повода и може да бъде съобразен напълно с предпочитанията Ви.


Ваучер подарък


anti spam verification


Бланка запитванеКогато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.