С чисто белите пясъчни плажове, бистри лазурни води и голямо разнообразие от морски живот за шнорхелисти и гмуркачи, Малдивите отдавна се считат за едно от най-романтичните места на света.
Архипелаг от атоли (коралови острови) в Индийския океан, Малдивите предлагат естествена красота,екологични области и исторически забележителности сред пълно спокойствие. 

  • Гмурнете се в кораловия риф Фушифару-Тила, редом с многобройните морски обитатели - костенурки, акули, баракуди, манти (морски дяволи) и многобройни по-малки риби, живеещи в рифа.
  • Посетете оживения местен пазар на Малдивите в Мале, предлагащ всякакъв вид стоки и сувенири от близките атоли, като перли и кожи на влечуги, за дълготраен спомен от Вашето пътуване.
  • Посетете древния археологически обект Исдхуу, един от ненаселените острови наатол Лааму.
  • Наслаждавайте се на ден, изпълнен с плаване, кану, уиндсърф и други водни спортове на курортния остров Мачафуши или просто на релаксиращ ден с плуване.
  • Разгледайте историческите джамии на Мале, включително каменната зидария и дърворезбата от 17-ти век на джамията Хукуру Мискиуили "Велики Петък", най-старата в страната.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.